ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΡΑΧΘΟΥ - ΑΡΤΑΣ

ΚΟΠΡΑΙΝΑ ΑΡΤΑΣ

Τηλ: 2681069683 (fax:2681069654)

EMAIL:kpeart@sch.gr

Facebook: 

https://www.facebook.com/kpeartas/?fref=ts

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

...Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας...

   

ΘΕΜΑ:«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ:

    4     Στερεοσκόπιων    (20x/40x)   360°    με    ρύθμιση   φωτεινότητας.>>         

   Το ΚΠΕ Αράχθου Άρτας, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6(ΛΑΠ), Υποέργο 1, με σκοπό την επιμόρφωση των μαθητών και συνοδών εκπ/κών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης με σύγχρονο παιγνιώδη τρόπο κατά την υλοποίηση των μονοήμερων, διήμερων και τριήμερων προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της εκπ/σης για την αειφορία, καθώς επίσης έχει ως σκοπό δίνοντας τα κατάλληλα εργαλεία στους εκπαιδευτικούς μέσα από ημερίδες και σεμινάρια για την προώθηση της εκπαίδευσης έξω από την σχολική αίθουσα με την χρήση σύγχρονων εργαλείων, οικείων στους ανήλικους εκπαιδευόμενους μαθητές τους με δραστηριότητες βιωματικής εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και αξιοποιούν τη ύπαιθρο ως χώρο διδασκαλίας αλλά και νέους τρόπους προσέγγισης του μαθήματος με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Για τον σκοπό αυτό, για το διάστημα των εκπαιδευτικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, προσκαλεί τους σχετικούς οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά παρέχοντας στερεοσκόπια, από την Δευτέρα 26-03-2018 μέχρι την Τετάρτη 4-04-2018 και ώρα 12:00, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ, στη Κόπραινα Άρτας, 47100 Άρτα, να υποβάλλουν προσφορές.

   Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν σε σφραγισμένο φάκελο, συμπληρωμένη την «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ» που ακολουθεί. Εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν τις προσφορές τους στο fax: 26810-69654 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Σε περίπτωση συνεργασίας με το ΚΠΕ, ο Ανάδοχος θα πρέπει να γνωρίζει ότι :

   Το τιμολόγιο θα εκδοθεί «ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ» στα στοιχεία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και η ευθύνη για την έκδοση τους βαρύνει αποκλειστικά τον Ανάδοχο.

Η επιχείρηση θα πρέπει να διαθέτει τιμολόγιο (σε ισχύ) θεωρημένο από την αρμόδια ΔΟΥ, φορολογική ενημερότητα (για δαπάνες άνω των 1500 ευρώ) και ασφαλιστική ενημερότητα (για δαπάνες άνω των 3000 ευρώ) τα οποία και θα πρέπει να προσκομίσει όταν αυτά του ζητηθούν.

Κατά την εξόφληση των τιμολογίων γίνονται οι νόμιμες κρατήσεις, στο ποσό του τιμολογίου εφ΄ όσον αυτό ξεπερνάει το ποσό των 150 ευρώ + ΦΠΑ, (4% για τιμολόγια πώλησης ή 8% για τιμολόγια παροχής υπηρεσιών), για τις οποίες το ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποστέλλει την αντίστοιχη βεβαίωση για φορολογική χρήση στο τέλος του οικονομικού έτους.

Η εξόφληση του τιμολογίου γίνεται μέσω τραπέζης σε λογαριασμό του ιδιοκτήτη της επιχείρησης σε χρόνο που το ΚΠΕ δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια. Τα μέλη του ΚΠΕ που απαρτίζουν τις σχετικές επιτροπές έχουν ρόλο αποκλειστικά διεκπεραιωτικό.

      Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ:

4 Στερεοσκόπια (20x/40x) 360° με ρύθμιση φωτεινότητας

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

  • Κεφαλή: περιστρεφόμενη 360° – κλίση 45°
  • Προσοφθάλμιοι: WF 10x/20 mm
  • Αντικειμενικοί: Selectable 2x-4x
  • Φωτισμός: Διεύλευσης & προσπίπτων φωτισμός με λάμπα αλογόνου και έλεγχο (ρύθμιση) φωτεινότητας

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

παρακαλώ πιέστε  εδώ

                                                                                                                                          

                                                                               Η Υπεύθυνη λειτουργίας

                                                                                                                                                                                                                         του ΚΠΕ Αράχθου Άρτας

                                                                                                         ΙΣΑΡΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

                                                                                                                                   ΠΕ1812 ΤΕΧΝ. ΓΕΩΠΟΝΟΣ

loader

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων