ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΡΑΧΘΟΥ - ΑΡΤΑΣ

ΚΟΠΡΑΙΝΑ ΑΡΤΑΣ

Τηλ: 2681069683 (fax:2681069654)

EMAIL:kpeart@sch.gr

Facebook: 

https://www.facebook.com/kpeartas/?fref=ts

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

...Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας...

ΘΕΜΑ:         «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΠΕ ΑΡΑΧΘΟΥ ΑΡΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ THN ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 –ΙΟΥΛΙΟΣ 2018» 

 

    Το ΚΠΕ Αράχθου Άρτας, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας προτεραιότητας 6(ΛΑΠ), Υποέργο 1, με σκοπό την επιμόρφωση των μαθητών και συνοδών εκπ/κών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης κατά την υλοποίηση των διήμερων και τριήμερων προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της εκπ/σης για την αειφορία,  προτίθεται να παραθέτει γεύματα στις περιβαλλοντικές ομάδες .

     Για τον σκοπό αυτό, προσκαλεί τους σχετικούς οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην ευρύτερη περιοχή του ΚΠΕ, έως την Δευτέρα 18-12-2017 και ώρα 12:00, στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ, στη Κόπραινα Άρτας, 47100 Άρτα, να υποβάλλουν προσφορές.

    Οι προσφορές θα ισχύουν από 19-12-2017 ως 10-07-2018.

    Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν σε σφραγισμένο φάκελο, συμπληρωμένο το «ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» που ακολουθεί. Εναλλακτικά μπορούν να αποστείλουν τις προσφορές τους στο fax: 26810-69654 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Σε περίπτωση συνεργασίας με το ΚΠΕ, ο Ανάδοχος θα πρέπει να γνωρίζει ότι : Τα τιμολόγια εκδίδονται αυθημερόν στα στοιχεία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και η ευθύνη για την έκδοση τους  βαρύνει αποκλειστικά τον Ανάδοχο. Η εξόφληση του τιμολογίου γίνεται μέσω τραπέζης σε λογαριασμό του ιδιοκτήτη της επιχείρησης σε χρόνο που το ΚΠΕ δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια. Κατά την εξόφληση των τιμολογίων γίνονται οι νόμιμες κρατήσεις, για τις οποίες το ΙΝΕΔΙΒΙΜ αποστέλλει την αντίστοιχη βεβαίωση για φορολογική χρήση στο τέλος του οικονομικού έτους. Τα μέλη του ΚΠΕ που απαρτίζουν τις σχετικές επιτροπές έχουν ρόλο αποκλειστικά διεκπεραιωτικό.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ παρακαλώ πιέστε εδώ

                                                                                                                                                 Η  Υπεύθυνη λειτουργίας

                                                                                                                                                                                                                       του ΚΠΕ Αράχθου Άρτας

                                                                                                                                                                                                   ΙΣΑΡΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

                                                                                                                                                                                                              ΠΕ1812 ΤΕΧΝ. ΓΕΩΠΟΝΟΣ. M.ed.

 

loader

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων